Virtuális kiállítás

Új fejlesztésű projekt – virtuális kiállítás

Az üzleti életnek minden időszakban fokozott szüksége van a személyes találkozók, konferenciák, kiállítások lehetőségére. A járvány miatt kialakult helyzetben azonban a kiállítások fizikai megjelenése mellett felerősödött az új, online megoldások iránti igény is.

Mint minden vállalkozás, a HUNGEXPO is új megoldásokat keresett az új kihívásokra. Fő tevékenységünk továbbra is a fizikai alapú kiállítások szervezése, melyekhez minimális kockázatú körülmények megteremtését célzó szabályozást dolgoztunk ki.

A fizikai megjelenésű kiállítás mellett, annak kibővítését, szélesebb látogatói kör elérését elősegítő virtuális kiállítás megvalósítását is megkezdtük, ezáltal lépéseket téve egy hosszú távon hibrid megoldás kialakítása felé.

E virtuális kiállítás prototípusát az idén, első őszi rendezvényünkön, a CONSTRUMA / OTTHONDesign kiállítási csokron indítjuk el. Kiállítóink egy része már csatlakozott is hozzánk, kipróbálva a virtuális tér nyújtotta lehetőségeket.

A virtuális CONSTRUMA / OTTHONDesign látogatóink számára ezen az oldalon lesz elérhető a fizikai kiállítás nyitvatartásának napjai alatt, azaz 2020. október 7. 9:00 órától október 11. 17:00 óráig folyamatosan.

Látogassa meg kiállítóinkat a virtuális térben, ahol ízelítőt kaphat a fizikai kiállítás kínálatából. Ha tetszett, jöjjön el, nézze meg személyesen is!

Belépés a virtuális kiállításra nyitvatartási időben, az alábbi módon:

Amennyiben Ön regisztrált látogató, akkor a regisztráció során a visszaigazolásban kapott felhasználónévvel és jelszóval tud belépni a virtuális kiállításra a képre kattintva.

Amennyiben Ön jegyet vásárolt, vagy még semmilyen dokumentummal nem rendelkezik, akkor IDE KATTINTVA egy rövid regisztrációt kell kitöltenie. Ezt követően az e-mailben megkapott felhasználónévvel és kóddal tud a képre kattintva belépni és a virtuális kiállításon barangolni.
(Ez a regisztráció csak a virtuális kiállításra érvényes.)