RENEO 2018. április 11-15.

Írd be a naptáradba már most!
Számítunk Rád, mi már gőzerővel készülünk!


CONSTRUMA 2017 – Lendületben

Kiállítók és látogatók egyaránt elégedetten távoztak a vasárnap zárult 36. Construmáról. A kelet-közép-európai régió legnagyobb otthonteremtési és építőipari kiállítási csokrát a tavalyinál is többen, csaknem 60 ezren tekintették meg a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. Különösen sikeres volt az első építőipari állásbörze, amellyel a Hungexpo az iparág egyik égető problémájára reagált a maga eszközeivel.  Bővebben: ITT


RENEO - VISSZATEKINTÉS

Az egyetlen hazai, kifejezetten zöldenergia témával foglalkozó szakkiállítás. A megújuló energia mellett az épületgépészeti megoldások és termékek bemutatására is lehetőséget biztosít. A kiállításon egyre nagyobb teret kap a költségoptimalizálást segítő, legmodernebb épületautomatizálási rendszerek. A városgazdálkodás, infrastruktúrális fejlesztéshez kapcsolódó területeknek is bemutatkozási lehetőség ad a RENEO.

A régió meghatározó építőipari, épületgépészeti és településfejlesztési kiállításai körében a legalkalmasabb üzleti környezetbe került a RENEO. A kiállítók mintegy 60.000 hazai és külföldi látogatóra számíthattak, 75%-uk szakmai látogatóként érkezett.

A nemzetközi szakkiállítás a megújuló energiaforrások, energiatermelés, -ellátás, -tárolás, erőművek, energetikai háttéripar, épületvillamosság, környezetvédelem, K+F, szolgáltatások, energiahatékony építés témakörök termékkínálatát foglalja magába.

A RENEO az önkormányzatok döntéshozói, épületüzemeltetők, közös képviselők számára is hasznos, az építészek, tervezők, mérnökök, energetikai szakemberek, szerelők, kivitelezők számára pedig egyenesen kihagyhatatlan esemény.

A RENEO már indulása óta széleskörű szakmai támogatottságot tudhat maga mögött.

Tekintse meg kiállítóink listáját ITT. 


Középpontban: zöld energia és városfejlesztés

Páratlan év lévén, ismét csatlakozott a HUNGAROTHERM kiállítás is a csokorhoz. Így az építőipar (CONSTRUMA), a lakberendezés, design (OTTHONDesign), kerttervezés, kertápolás (CONSTRUMA KERT), megújuló energia (RENEO) témakörök az épületgépészettel együtt teljeskörűen lefedték az otthonteremtés kínálatát.

A CONSTRUMA Magazint
ide kattintva tudja lapozni!


A látogatói kalauzt
ide kattintva tudja lapozni!