• #
  • #

RENEO

SAVE THE DATE
2019- április 3-7. között HUNGAROTHERM!
A RENEO 2019-ben a HUNGAROTHERM tematikájának a része.
Jelentkezési határidő kiállítók számára: 2019. január 31.

  JELENTKEZEM! 

Sikerrel zárt a CONSTRUMA kiállítási csokor 2018-ban

A CONSTRUMA otthonteremtési csokor több mint 44.000 bruttó négyzetméteren, 14 ország közel 600 kiállítójával több mint 46.000 szakmai és építkezésben érdekelt résztvevőt vonzott a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba. Bővebben: ITT

Középpontban: zöld energia és városfejlesztés

Az egyetlen hazai, kifejezetten zöldenergia témával foglalkozó szakkiállítás. A megújuló energia mellett az épületgépészeti megoldások és termékek bemutatására is lehetőséget biztosít. A kiállításon egyre nagyobb teret kap a költségoptimalizálást segítő, legmodernebb épületautomatizálási rendszerek. A városgazdálkodás, infrastruktúrális fejlesztéshez kapcsolódó területeknek is bemutatkozási lehetőség ad a RENEO.

A régió meghatározó építőipari, épületgépészeti és településfejlesztési kiállításai körében a legalkalmasabb üzleti környezetbe került a RENEO. A kiállítók mintegy 60.000 hazai és külföldi látogatóra számíthatnak, akiknek 75%-a szakmai látogatóként érkezik.

A nemzetközi szakkiállítás a megújuló energiaforrások, energiatermelés, -ellátás, -tárolás, erőművek, energetikai háttéripar, épületvillamosság, környezetvédelem, K+F, szolgáltatások, energiahatékony építés témakörök termékkínálatát foglalja magába. A RENEO az önkormányzatok döntéshozói, épületüzemeltetők, közös képviselők számára is hasznos, az építészek, tervezők, mérnökök, energetikai szakemberek, szerelők, kivitelezők számára pedig egyenesen kihagyhatatlan esemény. A kiállítás már indulása óta széleskörű szakmai támogatottságot tudhat maga mögött.

OTTHONTEREMTÉSI KIÁLLÍTÁSI CSOKOR

Az egyetlen hazai, nemzetközileg is elismert megújuló energia szakkiállítás, a RENEO számos szakmai workshop kíséretében a zöldenergia, épületautomatizálási rendszerek, vízgazdálkodás és vízkezelés témaköreivel foglalkozik. A RENEO a CONSTRUMA csokor részeként az OTTHONDesign és CONSTRUMA Kert kiállításokkal együtt kerül megrendezésre.

CONSTRUMA Magazinban érdekes cikkeket és interjúkat talál,
Látogatói kalauz 6-8. oldalán pedig megtekintheti a kíállítási csokor programkínálatát.

Lapozzon bele!

 

DIÁKOKNAK

NAGYKÖZÖNSÉG NAPOK: Április 14-15.

Hétvégére a nagyközönségé a főszerep: gyakorlati bemutatók, ingyenes tanácsadások, a legújabb trendeket bemutató standok, akciók, finanszírozási megoldások széles tárházát találják idén is a CONSTRUMA Otthonteremtési csokron.
Bővebben a programkínálatról a látogatói kalauz 6-8. oldalain olvashat. Kattintson IDE és lapozzon bele!

ÚJDONSÁG A VÁSÁRKÖZPONT PARKOLÓJÁBAN! – ELEKTROMOS AUTÓ TÖLTŐÁLLOMÁS

A Schneider Electric az energiamenedzsment és automatizálás nemzetközi szakértője különös figyelmet fordít az elektromos autózás tömeges elterjedésére, és támogatja a megfelelő és egyben korszerű töltési infrastruktúra kialakítását. Ennek egyik eredményeként helyeztek üzembe a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont területén EVLink Parking elektromos autó töltőállomásokat, melyek használatával nem csupán az elektromos járművek tulajdonosai járnak jól. A töltők ugyanis egyrészt egy hatékonyabb töltési infrastruktúrához járulnak hozzá, másrészt közvetve hatással vannak Budapest levegőjének minőségére, és ezzel a klímavédelemhez kapcsolódó célkitűzések elérését is szolgálják.