• #
 • #

Kiállítóknak

SAVE THE DATE
2019- április 3-7. között HUNGAROTHERM!
A RENEO 2019-ben a HUNGAROTHERM tematikájának a része.
Jelentkezési határidő kiállítók számára: 2019. január 31.

  JELENTKEZEM! 

Sikerrel zárt a CONSTRUMA kiállítási csokor 2018-ban

A CONSTRUMA otthonteremtési csokor több mint 44.000 bruttó négyzetméteren, 14 ország közel 600 kiállítójával több mint 46.000 szakmai és építkezésben érdekelt résztvevőt vonzott a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba. Bővebben: ITT

RENEO 

RENEO elnevezéssel, Nemzetközi megújuló energia szakkiállítást rendez a HUNGEXPO. A kiállítás mellett rendkívül gazdag szakmai program is társul minden évben.

Az egyetlen hazai, nemzetközileg is elismert megújuló energia szakkiállítás, a RENEO számos szakmai workshop kíséretében a zöldenergia, épületautomatizálási rendszerek, vízgazdálkodás és vízkezelés témaköreivel foglalkozik. A RENEO a CONSTRUMA csokor részeként az OTTHONDesign és CONSTRUMA Kert kiállításokkal együtt kerül megrendezésre.

A kiállítások együttes megrendezésével szélesebb látogatócsoportot érhetünk el, ezáltal a RENEO kiállítóinak is újabb, potenciális ügyfeleket biztosítunk mind a szakmai látogatók terén, mind a végfelhasználói oldalról.

CONSTRUMA Magazinban érdekes cikkeket és interjúkat talál,
Látogatói kalauz 6-8. oldalán pedig megtekintheti a kíállítási csokor programkínálatát.

Lapozzon bele!

 

ÚJDONSÁG A VÁSÁRKÖZPONT PARKOLÓJÁBAN! – ELEKTROMOS AUTÓ TÖLTŐÁLLOMÁS

A Schneider Electric az energiamenedzsment és automatizálás nemzetközi szakértője különös figyelmet fordít az elektromos autózás tömeges elterjedésére, és támogatja a megfelelő és egyben korszerű töltési infrastruktúra kialakítását. Ennek egyik eredményeként helyeztek üzembe a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont területén EVLink Parking elektromos autó töltőállomásokat, melyek használatával nem csupán az elektromos járművek tulajdonosai járnak jól. A töltők ugyanis egyrészt egy hatékonyabb töltési infrastruktúrához járulnak hozzá, másrészt közvetve hatással vannak Budapest levegőjének minőségére, és ezzel a klímavédelemhez kapcsolódó célkitűzések elérését is szolgálják.

AMIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNI:

 • 57.000 látogató, potenciális vásárló
 • Az összes látogató 27%-a érdeklődik az RENEO iránt
 • Szakmai programok az egyes témakörök szakembereinek
  (belsőépítészek, tervezők, gépészek, mérnökök, konyhatechnológia)
 • A látogatók 76%-a szakmabeli
 • Széles körű végfelhasználói kör az egész országból, 57% vidékről
  (A látogatók 52% családi házban, 17% panel lakásban, 13% lakóparkban él.)
 • Céltudatos, fizetőképes vásárlók
 • A látogatók 48%-a tervez lakásvásárlást, felújítást az elkövetkező egy évben.
 • A látogatók 26%-a vásárolt a helyszínen,
 • A látogatók 16%-a üzletet kötött
 • A látogatók 65%-a döntéshozó
 • A látogatók 95%- a visszatérne
 • Országos média kampány

VÉLEMÉNYEK

Néhány kiállítói vélemény a 2017-es kiállításokról 

„Minden piaci szektornak szüksége van egy átfogó, szakmai rendezvényre, ahol a versenytársak, a partnerek és a potenciális fogyasztók egy fedél alatt gyűlhetnek össze. Az építési kedv növekedésének közepette pedig kifejezetten fontos szerep jut a Construmának, hogy újdonságainkat, komplex, immár akár lapos tetős megoldásainkat is egy csokorba gyűjtve bemutassa a magánépíttetőknek, ezzel inspirálva a lakossági szektoron belüli építkezőket már a tervezés fázisában. Ezért veszünk mi is részt évről évre a kiállításon innovációinkkal, hogy találkozzunk a fogyasztókkal, a partnerekkel, és részt vegyünk a szakmai fórumokon.”
Miheller Gábor ügyvezető igazgató, Bramac Kft.

"Lenyűgöző a Hungexpo csapatának rugalmassága. Korrekt módon, segítő szándékkal vezetik végig a kiállító cégek szervezőit, marketingeseit a sikeres megjelenéshez vezető úton. Jó velük együtt dolgozni!"
Lányi András marketingvezető, FAKRO Magyarország Kft.

„Mind a Construma, mind szűkebb területünkre vonatkoztatva a Hungarotherm az év egyik legfontosabb eseménye számunkra. Jó tudni, hogy melyik az a stabil és megfelelő színvonalat biztosító rendezvény, ahol mind a szakmai, mind a végfelhasználó partnereinknek bemutathatjuk legújabb termékeinket. Fontosnak tartjuk az építtetők megjelenését a kiállításokon, hogy a folyamatosan fejlődő, bővülő építőipari megoldásokkal ők is megismerkedjenek és tudatosan döntsenek a beépítendő műszaki tartalmakról.”
Chappon Ákos – cégvezető, Helios ventilátorok, Kamleithner-Budapest Kft.

További véleményekért kattintson IDE.