RENEO 2017

RENEO 2017
5. Nemzetközi megújuló energia szakkiállítás

Az egyetlen hazai, kifejezetten zöldenergia témával foglalkozó szakkiállítás. A megújuló energia mellett az épületgépészeti megoldások és termékek bemutatására is lehetőséget biztosít. A kiállításon egyre nagyobb teret kapnak a költségoptimalizálást segítő, legmodernebb épületautomatizálási rendszerek. A városgazdálkodás, infrastruktúrális fejlesztés kapcsolódó területeinek is bemutatkozási lehetőséget biztosít a RENEO.

A régió meghatározó építőipari, épületgépészeti és településfejlesztési kiállításai körében a legalkalmasabb üzleti környezetbe kerül a RENEO. A kiállítók mintegy 60.000 hazai és külföldi látogatóra számíthatnak, 70%-uk szakmai látogatóként érkezik.

A nemzetközi szakkiállítás a megújuló energiaforrások, energiatermelés, -ellátás, -tárolás, erőművek, energetikai háttéripar, épületvillamosság, környezetvédelem, K+F, szolgáltatások, energiahatékony építés témakörök termékkínálatát foglalja magába.

A látogatói felmérések szerint a legnagyobb igény a megújuló energia iránt van, mind szakmai, mind a végfelhasználói oldalról. A szakmai szervezetek is egyre kiemeltebb figyelmet szentelnek a témának. Az Magyar Mérnöki Kamara (MMK) és a Magyar Építész Kamara (MÉK) tagjai számára kreditpontosak lesznek a RENEO konferenciák, a MÉK tagjai pedig a kiállítás megtekintéséért is kreditpontot kapnak.

A RENEO az önkormányzatok döntéshozói, épületüzemeltetők, közös képviselők számára is hasznos, az építészek, tervezők, mérnökök, energetikai szakemberek, szerelők, kivitelezők számára pedig egyenesen kihagyhatatlan esemény lesz 2017-ben is.

A RENEO már indulása óta széleskörű szakmai támogatottságot tudhat maga mögött. Partnereinket ide kattintva megtekintheti.


A CONSTRUMA csokor teltházas lesz áprilisban! Tekintse meg kiállítóink listáját ITT!
Minden korábbinál nagyobb kiállítói érdeklődés övezi az idei CONSTRUMA otthonteremtési csokrot, január végéig szinte teljes mértékben megteltek a pavilonok. Ez azt jelenti, hogy nagyon színvonalas kiállításra számíthatnak a látogatók április 5-9. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

Páratlan év lévén, ismét csatlakozik a HUNGAROTHERM kiállítás is a csokorhoz. Így az építőipar (CONSTRUMA), a lakberendezés, design (OTTHONDesign), kerttervezés, kertápolás (CONSTRUMA KERT), megújuló energia (RENEO) témakörök az épületgépészettel együtt teljeskörűen lefedik az otthonteremtés kínálatát.

A CONSTRUMA az elmúlt években – részben a gazdasági körülmények, részben a piaci igények változásának hatására – komoly átalakuláson ment keresztül. A hazai legnagyobb építőipari szakkiállítás mára egy komplex, több területet átfogó, a látogatók számára széles palettát kínáló, a jövő trendjeit megismertető otthonteremtési kiállítási csokorrá vált.

A látogatók számára várhatóan  igen széles és gazdag kínálattal készülnek a kiállítók, továbbá több kiemelt projekt is indul, ami a jövőbemutató trendeket, a legkorszerűbb megoldásokat kívánja bemutatni.

Az idei év újdonságai pár szóban:

  • Megújult ÖKO CITY projekt, fókuszban a smart city koncepció és a modern városi közlekedés kihívásai
  • JÖVŐ OTTHONA projekt, okos otthonok
  • CONSTRUMA / HUNGAROTHERM ÁLLÁSBÖRZE a RANDSTAD Hungary közreműködésével
  • Szervezett tárlatvezetés szakmai látogatók számára

Természetesen elmaradhatatlan része a kiállítási csokornak a konferenciákból, workshopokból álló szakmai program. A konferencia programot ide kattintva tekintheti meg. Az újdonságokról hamarosan további részleteket teszünk közzé, kérjük látogasson vissza később is oldalunkra, illetve kövessen minket a Facebookon és a LinkedIn-en is friss hírekért.

Térkép

 


PROGRAMOK

A kiállításhoz idén is rendkívül gazdag szakmai program is társul. A konferencia programot ide kattintva tekintheti meg.

MERKAPT LAKOSSÁGI GYAKORLATI KÉPZÉS (D pavilon RENEO Workshop)

A hétvégén a lakosság részére tartanak gyakorlati oktatást megújuló energiaforrásokról és energiatakarékos megoldásokról. A hétvégi oktatásra a regisztráció hamarosan elindul. A regisztráció belépésre nem jogosít!

A tavalyi kiállítási csokor programjairól, bemutatóiról részletes információkat talál a CONSTRUMA MAGAZIN-ban:

                                  

 

 

 

 

 

 


Visszatekintés

Kiállítói és látogatói vélemények a 2014-es CONSTRUMA csokorról - a VGF HOME videóösszeállítása